Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Microsoft Edge legújabb verziója.

Események

Integrációs Pedagógiai Rendszer

pic

Az Integrációs Pedagógiai Rendszer egy pedagógiai keretrendszer, amelynek célja a halmozottan hátrányos helyzetû gyermekek esélykülönbségeinek kiegyenlítése az iskolákban, óvodákban. 
 
A program a képesség-kibontakoztatásra, integrációs felkészítésre, valamint óvodai fejlesztő programok szervezésére nyújt támogatást.

Projekt nyitó rendezvény

Intézményünk a Társadalmi Megújulás Operatív Program a "Közoktatási intézmények esélyegyenlőségi alapú fejlesztéseinek támogatása" keretében nyert "TÉGY -velünk!" "Tartalmas Évek Gyermekeinkért -velünk!" projekt indító rendezvényét tartotta 2013. 10. 04-én. Részt vettek: Kocsis Fülöp Görögkatolikus Püspök Atya, Dr. Sivadó Csaba oktatási referens fenntartónk képviseletében, intézményünk valamennyi dolgozója, szülők és partnerek.


Szent Jácint Görögkatolikus Óvoda Pedagógiai Programja

Óvodatörténet

Balkány, Szabolcs – Szatmár – Bereg megyében, a Nyírség déli részén helyezkedik el.

A város sajátossága, hogy az országban szinte egyedülállóan a legkiterjedtebb tanyavilággal rendelkezik. Közigazgatásilag 24 tanya kapcsolódik hozzá, melyeknek lélekszáma 40-350 főig is terjed, így Balkány 6563 főből álló lakosságának közel 40%-a külterületen él. Ez jelentősen befolyásolja a lakosság szociokultúrális helyzetét, életvitelét. 

2011-ben a kedvezőtlen gazdasági viszonyok miatt az önkormányzat a Barackvirág Óvoda három tagintézményét Egyházi fenntartásba adta át. Így 2011. szeptember 1.-től Szent Jácint Görög Katolikus Óvodaként kezdtük meg önálló életünket. Nagy kihívás nevelőtestületünknek a változó körülményeknek való megfelelés, de teljes bizalommal fordulunk a fenntartó felé és hisszük, hogy közös munkánk alkotó és eredményes lesz.

 A családok felismerték nevelésünk pozitívumait, eredményességét, így nyugodt szívvel bízzák gondjainkra gyermekeiket, hiszen biztosítottnak látják a napközbeni ellátás mellett az optimális fejlődés, fejlesztés feltételeit is.


Pontos idő

PIC

Online rádió

Az alul található lejátszóval hallgatható/némítható a rádió
a LEJÁTSZÁS/SZÜNET gombra kattintva.


A hangerő az alsó sáv vonalában az egérrel kattintva növelhető/csökkenthető, amikor a
kurzor az ew-resize alakot veszi fel.

Most hallható: